ГоловнаАнонси

Практична конференція: «Програма сприяння зеленій модернізації української економіки»

У середу, 15 червня 2016 року о 10:00 відбудеться практична конференція за підсумками реалізації демонстраційного компоненту проекту «Програма сприяння зеленій модернізації української економіки».

Проект реалізується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ, GmbH) спільно з Дніпропетровською Торгово-Промисловою Палатою і Центром ресурсоефективного та чистого виробництва (м. Київ).

На конференції за участю представників промисловості, малого і середнього бізнесу, фінансових установ, учасників та експертів міжнародних проектів GIZ, UNIDO будуть обговорюватись технічні та фінансові аспекти реалізації сучасних підходів до зеленої модернізації промисловості, зниження ресурсо- та енергоємності виробництва без скорочення його фактичних обсягів. Також будуть представлені результати обстежень підприємств Дніпропетровської області, які взяли участь у демонстраційному компоненті проекту «Програма сприяння зеленій модернізації української економіки».

В рамках договору про співпрацю між Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ), GmbH, Дніпропетровською Торгово-Промисловою Палатою і Центром ресурсоефективного та чистого виробництва, до участі у проекті запрошуються підприємства Дніпропетровщини, які прагнуть модернізувати виробництво на засадах зеленої економіки. Проект передбачає проведення енергоаудиту підприємств, надання їм допомоги в здійсненні енергоефективної модернізації виробничих процесів.

Практична конференція відбудеться за адресою м. Дніпро, вул. Шевченка, 4 (конференц-зал Дніпропетровської ТПП). Початок о 10.00.

Акредитація за телефонами (094) 827-83-78, Світлана та електронною поштою info@recpc.org.

 

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook