ГоловнаАнонси

Прес-конференція: «Перспективні ринки збуту продукції українських товаровиробників»

Запрошуємо діючих та майбутніх експортерів до участі в експортній конференції та тему: «Перспективні ринки збуту продукції українських товаровиробників», що проводитиметься в рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу 24 жовтня поточного року в Дніпрі.

Місце проведення: Культурно-діловий центр «Менора», Менора Роял Клаб (Будинок Пчолкіна, вхід з пл. Успенської, 5, колишня пл. Д. Бідного, 5).

Організатором заходу є Центр підтримки бізнесу м. Дніпро, оснований на базі Дніпропетровської торгово-промислової палати, за підтримки ЄБРР.

До дискусії в рамках заходу запрошуються представники підприємств МСБ регіону, що планують розвивати свою діяльність за рахунок розширення експорту, ключові експерти Міністерств економічного розвитку і торгівлі та зовнішніх справ України, ТПП України, дипломати з розвитку торговельно-економічного співробітництва низки посольств країн – головних перспективних економічних партнерів України, керівники профільних міжнародних проектів та білатеральних бізнес асоціацій, представники органів влади та ЗМІ Дніпропетровського регіону.

Участь в конференції є безкоштовною за умови попередньої реєстрації за посиланням:https://goo.gl/5gqr2n.

Довідки та консультації за тел.: (056)374-94-12 (09, 13), e-mail: bsc-dnipro@dcci.org.ua, Центр підтримки бізнесу м. Дніпро, оснований на базі Дніпропетровської торгово-промислової палати.

 

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook