ГоловнаАнонси

Майстер-клас із провідними хірургами-стоматологами області для підвищення їх кваліфікації зі встановлення імплантатів учасникам АТО/ООС

В суботу, 23 січня, на території заводу Bauer’s ImplantsТМ  (пр. Богдана Хмельницького, 147) відбудеться унікальний навчальний майстер-клас із провідними хірургами-стоматологами області для підвищення їх кваліфікації зі встановлення імплантатів учасникам АТО/ООС.

Запрошуємо журналістів для висвітлення даної події! 

В 13:30 стартує екскурсія по заводу з виробництва дентальних імплантів для учасників майстер-класу та представників преси. В ході екскурсії лікарі та представники заводу дадуть свої коментарі журналістам. 

Цей практикум стане відправною точкою у реалізації соціально важливої ініціативи, запропонованої обласним Департаментом охорони здоров’я,  яка у грудні минулого року була підтримана на сесії Дніпропетровської обласної ради. Мова йде про програму «Забезпечення встановлення безкоштовних імплантів вітчизняного виробництва та подальше протезування на імплантах учасникам АТО/ООС Дніпропетровської області на 2020 рік» (у рамках завдань програми «Здоров’я населення Дніпропетровщини на 2020-2024 роки»).

До участі запрошені хірурги-стоматологи, лікарі-імплантологи «Обласної стоматологічної поліклініки «ДОР», безпосередньо задіяні у реалізації цього проекту. На майстер-класі вони отримають змістовні рекомендації та практичні навички зі встановлення дентальних імплантатів європейського рівня Bauer’s Implantsтм, що розробляються і випускаються у Дніпрі, на власні очі побачать усі етапи виробництва цих високоточних медичних виробів. Своїм клінічним досвідом  з колегами поділиться голова Дніпровського осередку Асоціації імплантологів України Євген Нєженцев. 

Дентальні імплантати Bauer’s Implantsтм випускаються у Дніпрі з 2017-го року, виробництво входить у десятку лідерів у світі серед найсучасніших заводів з виготовлення виробів для медицини із біосумісних матеріалів. 

«Участь у реалізації такої надважливої соціально-орієнтованої програми для нас має два вектори, - підкреслила керівник Bauer’s ImplantsТМ Анастасія Бардасова,  – це і забезпечення потребуючих такого специфічного лікування АТО-вців з усієї області нашими високоякісними імплантатами, і постійна підтримка та консультування лікарів щодо будь-яких процесів, пов’язаних із їх використанням на практиці. Успіх цієї програми – наша спільна відповідальність!».

Для акредитація в заході звертайтесь, будь ласка, за телефоном - 0686872116, Олена. 

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook