ГоловнаАнонси

«Донорський День спонтанного прояву доброти»

У середу, 17 лютого, з 08:00 до 16:00 за партнерською участю БФ «Відчайдушні серця» та спортивної спільноти Дніпра в нетворкінгу, на який зараз вже перетворився плазмацентр Біофарма Плазма Дніпро, проводиться Донорський День спонтанного прояву доброти, приурочений до однойменного міжнародного свята.

Захід для ЗМІ заплановано на 11:00 17 лютого

ЧОМУ ВИРІШЕНО ПРОВЕСТИ ТАКИЙ ДОНОРСЬКИЙ ДЕНЬ?

Зараз плазмацентрі тривають 2 довгострокових партнерських соціальних проекти:

«ДОПОМОЖИ ОНКОХВОРІЙ ДИТИНІ» та «ДОПОМОЖИ НАРОДИТИСЯ ДИТИНІ» , спрямовані на донорську доброчинність задля допомоги дітям, яким життєво необхідні ліки з донорської плазми. Саме для ПОВНОГО забезпечення їх безкоштовними препаратами з плазми донорів і було створено ці проекти.

ОЧІКУВАНИЙ РЕЗУЛЬТАТ

  • Онкоцентр обласної дитячої лікарні отримає безкоштовні препарати з плазми крові для своїх маленьких пацієнтів для значного полегшення перенесення важких лікувальних процедур та одужання.
  • Недоношені новонароджені обласного Перинатального центру отримають безкоштовні необхідні ліки та будуть жити.
  • Завдяки пропаганді донорства та приєднанню до Проекту впливових спортсменів, пошириться донорських рух в Україні та зросте соціальна відповідальність в суспільстві.

Місце проведення: 

Плазмацентр Biopharma Plasma Дніпро,

пр. Богдана Хмельницького, 17, з 8 до 16

Медзаклади для передачі ліків з плазми донорів:

Онкогематологічний центр Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні Дніпропетровський обласний перинатальний центр

Довідка:

Biopharma Plasma Дніпро входить в мережу найсучасніших сертифікованих плазмацентрів України компанії Biopharma Plasma, які займаються заготівлею та переробкою плазми донорів (рідкої частини крові без її клітин, які повертаються під час донації донору).

В плазмацентрі плазма збирається на сучасних апаратах плазмаферезу з застосуванням одноразових систем та піддається шоковому заморожуванню, після чого транспортується для переробки на завод Biopharma Plasma.

Донор плазми проходить обстеження терапевта у центрі та отримує безкоштовно аналізи крові:

по 22 показникам  + на ВІЛ, гепатити В і С і головне -  на наявність в плазмі антитіл до COVID-19.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook