ГоловнаАнонси

«Донорський День Легкоатлета»

25 лютого на базі Biopharma Plasma Дніпро (пр. Б. Хмельницького, 17) за підтримки президента обласної та міської федерацій легкої атлетики Марини Філатової та активістів бігового клубу START DNIPRO, буде проведено Донорський День Легкоатлета. Початок о 09:00.

Проведення Донорського Дня Легкоатлета має на меті пригорнути увагу до такої важливої соціальної справи як донорство і допомога дітям та надихнути людей приєднатися до донорського руху Дніпра.

Крім того, однією з цілей Федерацій легкої атлетики є сприяння формуванню здорового способу життя, розвитку фізичних і морально-вольових якостей людей, що цілком співпадає з цілями та напрямком діяльності Biopharma Plasma Дніпро.

ЧОМУ ВИРІШЕНО ПРОВЕСТИ ТАКИЙ ДОНОРСЬКИЙ ДЕНЬ?

Для повтоного забезпечення новонароджених недоношених дітей та онкохворих дітей безкоштовними препаратами - життєво необхідними ліками з плазми донорів було створено вказані проекти до яких сьогодні приєднуються нові впливові сили – ФЛА Дніпропетровщини та біговий клуб START DNIPRO.

До вирішення надважливих соціальних проблем приєднались:

  • Президент обласної та міської Федерацій легкої атлетики – Марина Філатова
  • біговий клуб START DNIPRO
  • Спортсмени Дніпра

Нагадаємо, Biopharma Plasma Дніпро, входить в мережу найсучасніших сертифікованих плазмацентрів України компанії Biopharma Plasma. Центри займаються заготівлею та переробкою плазми донорів. Наразі Biopharma Plasma Дніпро є ініціатором соціальних проектів, що спрямовані об’єднувати прогресивні сили суспільства, що готові на благочинну допомогу дітям – «ДОПОМОЖИ НАРОДИТИСЯ ДИТИНІ» та «ДОПОМОЖИ ОНКОХВОРІЙ ДИТИНІ».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook