ГоловнаАнонси

У Biopharma Plasma Дніпро оголосять переможців конкурсу «ДОНОРСТВО - ЦЕ ЛЮБОВ»

У п’ятницю, 5 березня, у Biopharma Plasma Дніпро (пр. Б. Хмельницького, 17) оголосять переможців конкурсу «ДОНОРСТВО - ЦЕ ЛЮБОВ». Початок о 10:00

Вперше в Україні проведено такий конкурс для донорів плазми, що став таким масштабним та резонансним. Тисячі небайдужих людей - донорів та тих, хто вперше приєднався до донорского братерства, разом зі своїми другими половинками, взяли в ньому участь по всій Україні.

Проведення Конкурсу «ДОНОРСТВО - ЦЕ ЛЮБОВ»  має на меті створення та об’єднання донорської спільноти - небайдужих людей доброї волі, а також націлений пригорнути увагу до такої важливої соціальної місії як донорство, яке дає шанс на життя тисячам і тисячам хворих дітей та дорослих.

Ніщо так не об’єднує людей, як любов та спільні добрі справи, які можна робити не час від часу, а постійно. Такий спільний вчинок як одночасна донація плазми крові, це не тільки користь для інших людей, що дуже чекають на допомогу ліками з плазми донорів. Це ще випробування своєї другої половинки на душевне тепло та чуйне серце, це підтвердження того, що твій обранець розділяє твої погляди на життя та готовий відгукнутися та допомогти, не тільки коли попросять, а й просто за покликом душі.

Конкурс «ДОНОРСТВО - ЦЕ ЛЮБОВ» тривав з 25 січня по 4 березня ц.р. в 7-ми плазма центрах України.

За умовами конкурсу донори прийходили на парну донацію плазми, вигравали миттєві подарунки, а тепер всі донорські пари мають змогу прийняти участь в розіграші 2-х призів і суперпризу конкурса. 

В конкурсі прийняли участь 265 донорських пар, а це більше півтисячі донорів і сотні врятованних життів. Розіграш 2-х регіональних призів відбудеться в Біофарма Плазма Дніпро:

1. Уікенд у Львові для двох -  - розігрується серед пар-учасників кадрових (постійних) донорів

2. Романтична вечеря в ресторані - розігрується серед пар-учасників нових донорів

Хід конкурса буде відображатися в онлайн-трансляції в соціальних мережах.

Анкети щасливих володарів призів надано право обрати легендарному спортсмену, пропагандисту здорового способу життя, засновнику руху Street Workout в світі і в Україні, Голові Всеукраїнської організації «Street workout» - Денису Мініну

А 11 березня в Черкасах для всіх учасників країни пройде всеукраїнський розіграш суперпризу - подорожі донорської пари до Єгипту на 7 ночей all inclusive

Довідка:

Biopharma Plasma Дніпро, що входить в мережу найсучасніших сертифікованих плазма центрів України, є ініціатором багатьох соціальних заходів, акцій, проектів та конкурсів, що мають на меті підтримку та популяризацію донорства та піднесення його престижу в Україні на новий рівень.

Так вже добре відомі в Дніпрі проекти Biopharma Plasma Дніпро “Допоможи народитися дитині” та “Допоможи онкохворій дитині” об’єднали сотні небайдужих до долі дітей, які стали донорами плазми, з якої створюються ліки, що рятують життя.

А конкурси дитячого малюнка - “Донор очима дітей”, сімейний - “Ти та я - донорська сім’я”, творчий конкурс - “Митець до сердець” пригорнули увагу тисяч людей до теми донорства та, впевнені, змусили багатьох замислитись над тим, що саме від твоїх вчинків, що названі “тихим героїзмом” іноді залежить життя твоїх близьких, чи тебе самого...

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook