ГоловнаАнонси

Донори Biopharma Plasma Дніпро отримають подарунки від Олімпійських чемпіонів

29 березня 2021 о донорському центрі Biopharma Plasma Дніпро, відділення НОК в Дніпропетровській області проводить івент в рамках Всеукраїнського спортивно-інтерактивного заходу серед дітей та молоді OLYMPICLAB та на підтримку спільного з Biopharma Plasma Дніпро соціального проекту «ДОПОМОЖИ НАРОДИТИСЯ ДИТИНІ». Початок о 13:00.

В заході будуть приймати участь разом з представниками НОК та Biopharma Plasma Дніпро олімпійські чемпіони – Юрій Зайцев - легендарний олимпійський чемпіон-важкоатлет, дворазовий чемпіоном світу, заслужений майстер спорту та Богдан Нікішин - український фехтувальник-шпажист, чемпіон світу, призер чемпіонатів світу та Європи.

Такі заходи разом з НОК вже стали традиційними в плазма центрі, тому що з цінностями донорської спільноти та місією компанії Biopharma - «Сприяти оздоровленню нації» - цілком співпадають і три ключові олімпійські цінності: ДРУЖБА, ПОВАГА й ДОСКОНАЛІСТЬ.

Захід має наступні цілі:

  • Підтримка донорства плазми крові в Україні для забезпечення вітчизняними незамінними препаратами з плазми, що рятують життя.
  • Пригорнути увагу суспільства до питань допомоги дитячій медицини, зокрема, до надання можливості отримувати життєво необхідні безкоштовні ліки з плазми донорів недоношеним немовлятам та породіллям з важкими пологами Дніпропетровського обласного перинатального центру.
  • Освітня - мотивація до здорового способу життя та навчання дітей і молоді олімпійським та людським цінностям, та як їх застосовувати в повсякденному житті. Виховання соціальної відповідальності молодого покоління на прикладі донорства плазми.

А ще цей захід співпав з традиційним в плазма центрі «Добрим понеділком» (добрим в двох сенсах – добрий-добрий та добрий-смачний), коли донорів підтримують бізнеси регіону. Так 29 березня це буде ТМ «Наш Мед», від кадрового донора плазми Євгена Тимченка. Кожен донор перед донацією плазми вип’є чай з медом та печивом, який обов’язково скуштують і журналісти, щоб мати власну уяву про початок донорського шляху.

Плазмацентр BiopharmaPlasmaДніпро чекає на вас з ПН по СБ з 8 по 16 год. за адресою: пр. Богдана Хмельницького, 17.

Довідка:

Biopharma Plasma Дніпро входить в мережу найсучасніших сертифікованих плазмацентрів України компанії Biopharma Plasma, які займаються заготівлею та переробкою плазми донорів (рідкої частини крові без її клітин, які повертаються під час донації донору).

В плазмацентрі плазма збирається на сучасних апаратах плазмаферезу з застосуванням одноразових систем та піддається шоковому заморожуванню, після чого транспортується для переробки на завод Biopharma Plasma.

Донор плазми проходить обстеження терапевта у центрі та отримує безкоштовно аналізи крові по 22 показникам + на ВІЛ, гепатити В і С і головне - на наявність в плазмі антитіл до COVID-19. 

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook