ГоловнаАнонси

Biopharma Plasma Дніпро передасть сертифікат на 30 тисяч гривень Дніпропетровській обласній дитячій клінічній лікарні

26 квітня відбудеться звіт про хід соціального благодійного партнерського проекту «ДОПОМОЖИ ОНКОХВОРІЙ ДИТИНІ!». Початок о 09:00 у  Біофарма Плазма Дніпро (пр. Б. Хмельницького, 17).

З Донорської декади з 4 по 15 лютого – символічних днів, у які світова спільнота пригортає увагу до проблем онкологічних захворювань дітей та дорослих, в плазмацентрі стартував соціальний партнерський проект «ДОПОМОЖИ ОНКОХВОРІЙ ДИТИНІ!».

Проект спрямований на допомогу дітям з онкологічними захворюваннями крові.

Управління патрульної поліції України в Дніпропетровській області та Біофарма Плазма Дніпро – організатори проекту,сьогодні, 26 квітня, передають Дніпропетровській обласній дитячій клінічній лікарні Сертифікат на суму 30 000 грн, що зібрано донорами-благочинцями на безкоштовні ліки з плазми донорів для онкохворих дітей.

Багато з них - саме співробітники обласного управління патрульної поліції.

Результат об’єднання зусиль суспільства та людей доброї волі цей внесок в допомогу онкохворим дітям.

Онкохворі діти з гематологічними захворюваннями потребують майже постійного використання дорогих препаратів з плазми крові, що не мають синтетичних замінників, та допомагають у швидшому відновленні та більш легкому перенесенні дитячим організмом важких процедур променевої та хіміотерапії. Тому ці ліки надзвичайно важливі для маленьких пацієнтів.

Найактивнішими організаторами та учасниками цього соціального проекту стала численна донорська команда Дніпропетровського обласного Управління патрульної поліції.

Патрульна поліція рятує життя щоденно не тільки за своїм професійним обов’язком, а й за покликом душі та серця.

ЧОМУ БУЛО СТВОРЕНО ЦЕЙ ПРОЕКТ?

  • Багато онкохворих дітей в нашій країні потребують препаратів з плазми донорів
  • Ці ліки коштують дорого, більшість батьків не мають змоги їх придбати.

Препарати з плазми не тільки дорого коштують і не мають синтетичних аналогів, вони можуть бути вироблені виключно з плазми донорів, якої вкрай не вистачає, тому залучення більшої кількості людей до донорського руху - шлях до вирішення цього питання.

Цей проект безстроковий, а такі заходи як сьогодні, є звітними – донори мають можливість бачити результати своєї благо чинності. А ще согодняшнє вручення сертифікату на ліки на суму 30 000 грн спрямованє пригорнути увагу громадськості до можливості разом реально допомогти онкохворим дітям.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook