ГоловнаАнонси

«Партнерство влади та бізнесу в соціальних проектах»: Biopharma Plasma Дніпро розкажуть про важливість донорства підприємцям області

26 травня відбудеться засідання Регіональної ради підприємців у Дніпропетровській області у форматі круглого столу на тему: «ПАРТНЕРСТВО ВЛАДИ ТА БІЗНЕСУ В СОЦІАЛЬНИХ ПРОЕКТАХ»

В рамках заходу, компанія Biopharma Plasma Дніпро проведе для учасників екскурсію плазма центром, в рамках якої детально розкажуть про донорство плазми, його суспільне значення та користь для здоров’я донорів. Після чого в приміщенні Дніпропетровської ОДА заплановане розширене обговорення теми в межах круглого столу.

Крім цього, на засіданні перший заступник голови ОДА Володимир Орлов та керівник донорського центру Біофарма Плазма Дніпро Ірина Кільчинська в рамках звіту по першому етапу проекту «ДОПОМОЖИ НАРОДИТИСЯ ДИТИНІ» вручить Генеральному директору Обласного Перинатального центру Людмилі Падалка символічний Сертифікат на препарати з плазми на суму 25 000 грн. Ці незамінні ліки будуть безкоштовно надані породіллям з важкими пологами та недоношеним немовлятам перинатального центру. Треба зазначити, що форми участі бізнес-структур в соціальних проектах плазмацентру Biopharma не обмежуються тільки залученням донорів, співробітників бізнесу.

Локація 1:

10:00 - 12:00 – екскурсія та презентація

Місце проведенні:

Biopharma Plasma Дніпро 

м. Дніпро, пр. Богдана Хмельницького, 17

Локація 2:

12:30 - 14-30 – круглий стіл, спілкування зі ЗМІ

Місце проведенні:

Дніпропетровська ОДА,

кругла зала, 1 поверх

м. Дніпро, пр. Олександра Поля, 1

Соціальні партнерські проекти плазмацентру Biopharma Plasma Дніпроспрямовані на донорську доброчинність задля допомоги дітям, яким життєво необхідні ліки з донорської плазми.Так, наприклад, для забезпечення безкоштовними незамінними ліками з плазми дітей з окнкологічними гематологічними захворюваннями тільки в обласній дитячій лікарні необхідно не менше150 щомісячних благочинних донацій плазми.

Саме тому так важлива консолідація зусиль всіх соціально відповідальних та прогресивних сил суспільства і, насамперед, бізнесів, як тих, що мають найбільші людські та фінансові ресурси для підтримки таких проектів.

Підтримка донорського руху надасть можливість разом допомагати не тільки дітям, а й усім людям, що потребують життєво необхідних незамінних ліків з плазми донорів для забезпечення всіх медичних закладів регіону та України в повному обсязі.

Нагадаємо, Biopharma Plasma Дніпро входить в мережу найсучасніших сертифікованих плазмацентрів України компанії Biopharma Plasma, що займаються заготівлею та переробкою плазми донорів, є ініціатором багатьох соціальних проектів.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook