ГоловнаНадзвичайні події

У Марганці 67-річний чоловік під час сварки вдарив ножем свого знайомого

25 липня близько 19-ї години до поліції Марганця надійшло повідомлення про те, що до лікарні доставили 35-річного чоловіка із проникаючим пораненням черева. За нанесення ножового поранення чоловіку поліція м. Марганця затримала 67-річного містянина. Правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження підозрюваний спричинив потерпілому під час сварки. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області, посилаючись на матеріали Нікопольського РУП.

Як з’ясували поліцейські, злочин стався в одному із приватних будинків по вул. Рєпіна. Під час спілкування між 67-річним підозрюваним та потерпілим стався конфлікт, який переріс в бійку. В результаті сварки підозрюваний завдав ножове поранення в живіт своєму знайомому. Поліцейські затримали зловмисника через декілька годин в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

«26 липня слідчим за узгодженням з окружною прокуратурою зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні злочину передбаченому ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання чоловіку запобіжного заходу»,- йдеться у повідомленні.

Дніпровські новини 

 

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook