ГоловнаНадзвичайні події

Поліцейські Нікополя затримали підозрюваного у жорстокому вбивстві 86-річного чоловіка

2 серпня о 9.30 чоловік зателефонував до поліції та повідомив, що прийшовши до батька додому, виявив його мертвим із зв’язаними руками та ногами. Правоохоронці прибули на місце злочину та зібрали речові докази. Вони встановили обставини умисного вбивства та цього ж дня затримали причетного до злочину. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Нікопольського РУП.

Ним виявився 33-річний місцевий мешканець. Вночі чоловік проник в будинок та став вимагав у господаря гроші та цінні речі. Потім зв’язав пенсіонера та побив. Від отриманих травм потерпілий помер, після чого нападник забрав побутову техніку та інші речі й пішов з місця злочину.

3 серпня слідчим за узгодженням із Нікопольською окружною прокуратурою фігуранту вручили повідомлення про підозру за ст. 115 ч. 2 п. 6 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України та ст. 187 ч. 4 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі, із конфіскацією майна. Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Триває слідство.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook