ГоловнаНадзвичайні події

Протягом тижня поліцейські Кам`янського затримали шість крадіїв

У зловмисників вилучили викрадені мобільні телефони, електроінструменти та інші речі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

За крадіжку з лікарні оперативники Кам’янського РУП затримали 53-річного раніше судимого чоловіка. Підозрюваний прийшов до медичного закладу та викрав у медичної сестри мобільний телефон.

За крадіжку телефону у неповнолітнього хлопця поліцейські встановили 44-річного раніше судимого чоловіка. У дворі будинку підозрюваний побачив двох хлопців, один з яких залишив рюкзак з мобільним телефоном на лавочці. Чоловік дочекався, коли хлопець відволікся, та викрав його рюкзак.

На лівобережжі міста поліцейські відділення поліції № 1 Кам’янського РУП затримали 33-річного чоловіка, який обікрав орендоване житло. Потерпілий дозволив чоловіку пожити у своїй квартирі, а через деякий час вирішив провідати квартиранта. В оселі він виявив, що з помешкання зникли велосипед та електроінструмент. З’ясувалося, що квартирант виносив та продавав речі власника.

Оперативники відділення поліції № 2 Кам’янського РУП за крадіжку із автомобіля затримали 35-річного раніше судимого чоловіка. Правоохоронці встановили, що біля транспортного засобу  підозрюваний побачив в кабіні мобільний телефон. Впевнившись, що водій відвернувся, чоловік відкрив двері та викрав гаджет.

«За погодженням з Кам’янською окружною прокуратурою всім фігурантам повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України»,- йдеться у повідомленні.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook