ГоловнаНадзвичайні події

У Покрові затримали серійного крадія під час скоєння чергового злочину

У Покрові поліцейські затримали чоловіка, причетного до серії крадіжок у місті. 36-річного підозрюваного правоохоронці затримали після вчинення чергового злочину. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області, посилаючись на матеріали Нікопольського РУП.

Як встановили поліцейські, злодій причетний до крадіжки велосипеду зі сходів під’їзду багатоповерхівки. Також ним скоєно крадіжку інструменту з гаражу місцевого жителя. А з приватного будинку зловмисник викрав планшет у пенсіонерки. До будинку він заліз через вікно.

Чоловік обґрунтовано підозрюється у скоєнні трьох крадіжках майна містян.

«Всі викрадені речі крадій  реалізував, але правоохоронцям вдалося розшукати та повернути потерпілим їх майно. Зловмисник раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за викрадення транспортного засобу»,- йдеться у повідомленні.

13 серпня слідчим за погодженням із окружною прокуратурою фігуранту оголосили про підозру за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від п’яти до восьми років.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook