ГоловнаНадзвичайні події

Ракетні удари по Кривому Рогу та обстріли громад: про ситуацію у Дніпропетровській області за день

Вдень та надвечір ворог обстрілював Криворізький район. По Кривому Рогу поцілив ракетами. Обстріляв і Зеленодольську та Апостолівську громади.  Про це сповістили в Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області, передає прес-служба ОВА.

Двічі ворог атакував Кривий Ріг ракетами. Спершу вгатив по об’єкту промислової інфраструктури. Потім – по гідротехнічним спорудам. Попередньо, постраждалих немає. На місці працюють рятувальники та аварійні служби. 

У Зеленодольській громаді дісталося Великій Костромці. Пошкоджені три житлових будинка. Обстрілював агресор і Апостолівську громаду. Інформація щодо руйнувань уточнюється. Усюди минулося без жертв. 

Вже ввечері в Апостолівській громаді стався нещасний випадок. Місцевий мешканець взяв до рук ворожий боєприпас та поклав його до багажника авто. Той здетонував. Чоловік отримав поранення, його госпіталізували в стані середньої важкості. 

Рятувальники вкотре закликають мешканців області не чіпати підозрілі предмети. Щойно побачили такий – дзвонити 101 або 102.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook