ГоловнаНадзвичайні події

Ракети, дрони та важка артилерія: росіяни масовано атакували Дніпропетровщину цієї ночі

Військові з повітряного командування «Схід» знищили у небі над Дніпропетровщиною 3 дрони-камікадзе та одну ракету. У Кам’янському районі уламки дрону-камікадзе понівечили приватне підприємство. У Нікопольському районі снаряди важкої артилерії побили базу відпочинку. Люди лишилися неушкодженими. Про це повідомляють в Головному управлінні ДСНС України в Дніпропетровській області, передає прес-служба ОВА.

Від уламків збитого ворожого дрону-камікадзе на приватному підприємстві в Кам’янському районі зайнялася пожежа. Вогонь приборкали 28 рятувальників та 6 пожежних машин.

Чотири рази за ніч ворог атакував Нікопольський район. Випустив по мирним Нікополю та Марганцю понад 20 снарядів з важкої артилерії. Російськими ударами понівечена база відпочинку. Масштаби руйнації з’ясовуються. 

Ворог спрямовував на енергетичну інфраструктуру Дніпропетровщини три дрони та ракету. Військові з повітряного командування «Схід» знищили всі повітряні цілі. «Шахеди» охоронці неба ліквідували у Кам’янському та Дніпровському районах. Російську ракету Х-59МК2 – на підльоті до Дніпра.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook