ГоловнаНадзвичайні події

Вогнеборці Дніпропетровщини врятували 17 людей, серед них 7 дітей, під час пожежі у багатоквартирному будинку

8-го травня о 15:39 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання квартири в багатоповерховому житловому будинку, розташованого на вулиці Миколи Світальського Покровського району міста Кривий Ріг. На виклик було направлено криворізьких рятувальників у складі трьох чергових відділень. Про це повідомили у прес-службі ДСНС України у Дніпропетровській області.

Прибувши до місця події, надзвичайники встановили, що з другого по дев'ятий поверхи будинку спостерігається сильне задимлення. Керівником операції було вирішено направити на місце події ще три чергові відділення для боротьби з пожежею.

«Під час гасіння пожежі вогнеборці врятували загалом 17 осіб, з них 7 дітей. Травмовано 3 особи, з них одна дитина. Попередній діагноз – отруєння продуктами горіння»,- йдеться у повідомленні.

На жаль, під час ліквідації пожежі було виявлено тіло 78-річної жінки. Причини та обставини загибелі з'ясовуються.

Вогнем пошкоджено домашнє майно в однокімнатній квартирі на другому поверсі. Загальна площа пожежі становила 30 кв. м.

Пожежу вдалося локалізувати о 16:30, а до 17:00 вона була повністю ліквідована. У гасінні було залучено 31 рятувальника та 7 одиниць техніки Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Дніпропетровській області.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook