ГоловнаНадзвичайні події

5 років в'язниці: на Дніпропетровщині винесли вирок антиукраїнському агітатору

На Дніпропетровщині за матеріалами СБУ засуджено ще одного антиукраїнського агітатора. За матеріалами Служби безпеки до реального терміну ув’язнення засуджено ворожого агітатора, який підтримував окупацію ворогом українських територій та виправдовував воєнні злочини агресора. Про це повідомили у прес-службі СБУ.

Зловмисником виявився мешканець Дніпропетровщини, який тривалий час займав активну проросійську позицію.

«Після початку повномасштабного вторгнення країни агресора російський поплічник посилив антиукраїнську агітацію у соціальних мережах. За допомогою власного акаунту він публікував проросійський контент на підтримку збройної агресії РФ та глорифікував дії ворожої армії»,- йдеться у повідомленні.

Крім цього, прихильник путінського режиму критикував українську владу, підтримував «боротьбу з нацистами» в Україні та очікував на повну окупацію нашої держави ворогом.

Новомосковським міськрайонним судом проросійського агітатора визнано винним за ч.ч. 2,3 ст. 436-2 Кримінального кодексу України. Йому призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі. Вирок набув законної сили.

Досудове розслідування проводили слідчі УСБУ у Дніпропетровській області за процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook