ГоловнаНадзвичайні події

Отримують усю необхідну допомогу: до міських лікарень Дніпра надійшло 2 пацієнти, які постраждали від ворожих обстрілів 4 червня

Дніпро продовжує долати наслідки ворожих обстрілів, які стались уранці 4 червня. Окрім житлових будинків та навчального закладу, у місті постраждали і дві лікарні. Про це повідомляють у пресслужбі Дніпровської міської ради.

«У нас зараз ситуація стабільна, заклад працює. Усе навколо чисто. Люди приходять на прийоми, лікарі їх приймають. Пацієнти, які перебувають на стаціонарі, продовжують лікування. Зараз вже все добре. У закладі під час удару була чергова – вона не постраждала, так і само пацієнти на стаціонарі теж усі цілі, їх під час тривоги одразу евакуювали в укриття», — розповіла лікарка одного із медичних закладів Дніпра Тетяна. 

У двох корпусах цього закладу вибито 62 вікна, також постраждали вхідні двері та внутрішні металопластикові перегородки в операційній. Ще в одній з лікарень міста ударною хвилею вибило 7 вікон, каже заступниця директора департаменту охорони здоровʼя населення Дніпровської міської ради Олександра Бодня, яка 4 червня є черговою по місту.

«До міських медичних закладів Дніпра надійшло 2 постраждалих (36-річні жінка та чоловік). Вони у стані середнього ступеня тяжкості, мають вибухові травми та поранення. Їхній стан стабільний, лікарі роблять усе необхідне», — розповіла Олександра Бодня.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook