ГоловнаCуспільство

130 поліцейських, 400 донацій, 500 врятованих життів: патрульна поліція - найактивніші донори плазми в Дніпрі

У понеділок, 18 січня, плазмацентр Biopharma Plasma Дніпро привітав співробітників патрульної поліції з 5-річчям від дня заснування відомства в Дніпропетровській області та нагородили найактивніших донорів, активістів донорського руху Дніпра грамотами та призами. Про це стало відомо на місці подій.

Керівник плазмацентра Biopharma Plasma Дніпро Ірина Кільчинська розповіла, що за час існування плазма центра (трохи більше 1 року) 130 співробітників патрульної поліції стали донорами плазми і, тим самим, врятували життя сотням людей.

«З перших днів заснування плазмацентра Biopharma Plasma Дніпро найактивнішими донорами плазми стали співробітники управління патрульної поліції в Дніпропетровській області. Наші поліцейські не тільки на передовій порятунку спокою і безпеки громадян: не менш важливий для суспільства їх постійний «тихий героїзм» - донорство. За час існування плазмацентру 130 донорів патрульної поліції здавали плазму більше 400 разів, з них 50 - благочинно. Зібрано 270 літрів плазми, з якої виготовлено понад 500 доз препаратів. Це врятувало життя сотням поранених, постраждалих у ДТП  та на пожежах, онкохворих, жінок зі складними пологами і недоношених немовлят», - розповіла вона.

Ірина Кільчинська подякувала поліцейським, які здавали плазму на благодійність, а саме  на користь дитячих лікарень, де діти отримали безкоштовні препарати з плазми крові.

«Упевнені, що зовсім скоро ми будемо мати честь і можливість вітати їх як почесних донорів України», - говорить вона.

Всіх бажаючих стати донорами плазми запрошують вBiopharma Plasma Дніпро, яка знаходиться за адресою: Дніпро, пр. Б. Хмельницького, 17.

Центр працює з 08:00 до 16:00 по буднях, в суботу з 08:00 до 15:00.

Для запису і консультацій працює call-centre: (067) 155-48-28, (063) 528-63-36.

Довідка:

Biopharma Plasma Дніпро, входить в мережу найсучасніших сертифікованих плазмацентрів України компанії Biopharma Plasma, які займаються заготівлею і переробкою плазми донорів для виготовлення ліків з неї.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook