ГоловнаCуспільство

50 тисяч сімей можуть заощадити близько 83 млн грн на рік з енергоефективними наборами від YASNO

Близько 83 млн грн витрат на електроенергію щорічно можуть заощаджувати 50 тисяч українських сімей, які користуються енергоефективними наборами Розумний Watt від YASNO у Києві та 5 областях України. Еко-набори також допомагають підвищити комфорт, зменшити вплив на екологію та знизити викиди СО2 в атмосферу.Про це повідомили в прес-службі компанії.

Щомісяця українські домогосподарства споживають у середньому 165 кВт·год електроенергії. Завдяки комплексному підходу до енергоефективності 50 тисяч наборів Розумний Watt допоможуть їх власникам заощадити близько 50 мільйонів кВт·год електроенергії за рік. Такий обсяг економії енергії еквівалентний зменшенню викидів до атмосфери на 44 тис. тон СО2 при її виробництві на електростанціях.

Енергоефективні набори Розумний Watt також допомагають зменшити до 50% сімейних витрат на електроенергію та поліпшити сімейний бюджет. До складу наборів входять енергоощадні LED-лампи, які споживають до 10 разів менше електроенергії від ламп розжарювання, smart-розетка з можливістю програмування часу вмикання/вимикання енергоємних приладів та головна складова – двозонний лічильник, з яким споживачі сплачують удвічі менше за використану з 23:00 до 07:00 електроенергію за «нічним» тарифом. До наборів також входить послуга встановлення лічильника «під ключ». За допомогою сучасних приладів від YASNO 50 тисяч українських сімей вже цього року можуть зекономити близько 83 млн гривень, які зможуть використати для інших потреб.

«В сучасному світі людина має відповідально ставитись до споживання енергоресурсів і намагатись зменшувати свій вплив на навколишнє середовище. А коли таке ставлення ще йде на користь сімейному бюджету, то від цього виграють абсолютно всі. Саме тому набори Розумний Watt користуються популярністю серед наших клієнтів», – зазначив директор YASNO в Дніпропетровській області Юрій Федько.

Енергоефективний набір Розумний Watt зі встановленням двозонного лічильника «під ключ» можна придбати через інтернет у Київській, Дніпропетровській, Донецькій, Одеській, Запорізькій областях та Києві. Також набори доступні в інтернет-магазині Rozetka і в мережах торговельних центрів «Епіцентр» та «Нова Лінія». Отримати набори можна поштою. При оформленні замовлення через сайт YASNO можна скористатись споживчим кредитом від банку ПУМБ.

Довідка:

YASNO – постачальник електроенергії, газу, рішень з енергоефективності та для електромобілів, що надає послуги для 3,5 млн українських сімей та юридичних клієнтів у Києві, Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Харківській та Черкаській областях. YASNO прагне забезпечити клієнтам сервіс європейського рівня та розвиває онлайн-обслуговування. Для зменшення витрат клієнтів на енергію постачальник пропонує енергоефективні набори, розумне освітлення, сонячні дахи, системи зберігання енергії, послуги енергоаудиту, енергосервісу та енергоменеджменту. Електроавтомобілісти можуть замовити в YASNO зарядні станції для встановлення вдома або в офісі та отримувати додатковий дохід.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook