ГоловнаCуспільство

«Донорська весна у Biopharma Plasma Дніпро»: дніпрян закликають стати донорами плазми

У понеділок, 1 березня, в донорському центрі Biopharma Plasma Дніпро за партнерської участі «Цікава кава» проводиться акція під назвою «Донорська весна».

Проведення Донорського Дня з «Цікавою кавою» має на меті пригорнути увагу до такої важливої соціальної справи як донорство для забезпечення своєчасного виробництва незамінних ліків, що рятують життя людей. Це буде можливим лише за умови, що люди не лише стануть добровільними донорами плазми, а й робитимуть це регулярно.

Ми вже розповідали про соціальні партнерські проекти плазма центру. До важливої справи – популяризації донорства плазми, завдяки ним, долучилось вже немало громадських організацій та представників бізнесу. Сьогодні ж після донації донорів зустрічає професійний бариста «Цікавої Кави» та пригощає найсмачнішою кавою. Кожен зможе відчути насолоду від кави, яка ретельно відбирається, щоб наповнити смаком кожен ковток. Про це повідомила керівник центру Biopharma Plasma Дніпро Ірина Кільчинська.

«Сьогодні ми спільно з партнером Дмитром Собко, який є засновником кав'ярні «Цікава Кава», вирішили провести акцію «Донорська весна» для дніпрян, які після донації зможуть пригоститися таким прекрасним напоєм як кава. Це вже не перша подібна акція, яку ми проводимо спільно. Крім цього, сьогоднішньою акцією ми хочемо нагадати дніпрянам про те, що Biopharma Plasma Дніпро реалізує безстрокові проекти «ДОПОМОЖИ НАРОДИТИСЯ ДИТИНІ» і «ДОПОМОЖИ ОНКОХВОРІЙ ДИТИНІ». До них вже приєдналися багато комерційних і державних підприємств, національна поліція, національний олімпійський комітет і Благодійні фонди», - повідомила вона.

Ірина Кільчинська запросила всіх небайдужих стати донорами, щоб рятувати життя інших людей, а також постійно мати можливість слідкувати за станом свого здоров’я та отримувати компенсації за кожну донацію. При цьому вона нагадала, що центр займається збором і заготівлею плазми.

«Ми об'єднуємо людей і хочемо зробити в нашому центрі «нетворкінг» для того, щоб приходили люди, яким не байдужа доля інших, готові рятувати інші життя. Кава - це один з прекрасних способів об'єднання донорів, щоб вони могли після донації познайомиться і поспілкуватися, і, можливо, знайти подальші шляхи співпраці між собою», - говорить вона.

У свою чергу, бариста кав'ярні «Цікава кава» Ольга Кодацька зазначила, що подібна акція проходить вже вдруге, має дуже приємні відгуки від донорів. Ольга впевнена, що це стане доброю традицією плазмацентру.

«Після донації всі бажаючі зможуть випити смачну каву, приготовану за авторською рецептурою, в рамках акції «Цікава кава». Спеціально для Biopharma Plasma Дніпро наш обсмажник розробила авторський купаж - суміш декількох сортів арабіки зі спеціальним інгредієнтом - «Любов», - розповіла Ольга Кодацька.

Всіх бажаючих стати донорами плазми запрошують в центр Biopharma Plasma Дніпро, який знаходиться за адресою: Дніпро, пр. Б. Хмельницького, 17.

Центр працює з 08:00 до 16:00 щодня, крім неділі.

Для запису і консультацій працює call-centre: (067) 155-48-28, (063) 528-63-36.

Нагадаємо, Biopharma Plasma Дніпро, входить в мережу найсучасніших сертифікованих плазмацентрів України компанії Biopharma Plasma. Центри займаються заготівлею та переробкою плазми донорів. Наразі Biopharma Plasma Дніпро є ініціатором соціальних проектів, що спрямовані об’єднувати прогресивні сили суспільства для благочинного донорства плазми, для ліків, що допоможуть недоношеним та хворим дітям – «ДОПОМОЖИ НАРОДИТИСЯ ДИТИНІ» та «ДОПОМОЖИ ОНКОХВОРІЙ ДИТИНІ».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook