ГоловнаCуспільство

У Дніпрі комунальники прибрали з двору будинку аварійні залишки агітаційного та дитячого майданчиків

У Дніпрі у дворі між будинками № 14 та № 16 на вулиці Титова демонтували аварійні конструкції. Залишки агітаційного майданчика та старих дитячих гойдалок заважали місцевим мешканцям та становили небезпеку для їхніх дітей. Звернення щодо їхнього демонтажу жителі надсилали до міськради. Про це повідомили в прес-службі Дніпровської міської ради.

«Я живу у цьому будинку близько 50 років. Раніше у дворі стояла сцена, на ній виступали агітаційні бригади, вечорами крутили фільми, був також дитячий майданчик. Наразі це все перетворилося на руїни, сцена стала місцем збору для наркоманів і безхатченків, а на старих гойдалках травмуються діти. Тож ми звернулися до міськради з проханням прибрати це з нашого двору. Збирали підписи, надсилали звернення. На наші запити відреагували, за що ми дуже вдячні», – розповів мешканець будинку Дмитро Недашковський.

Щоб знести конструкції, КП «Управління контролю за благоустроєм міста» Дніпровської міської ради задіяло 10 працівників, екскаватор та вантажівку. 

«Подібні роботи ми проводимо щодня, адже таких застарілих конструкцій у дворах дуже багато. Впоратися самостійно з такою роботою мешканцям часто не під силу. Щоб прибрати подібні споруди, містяни можуть звертатися на гарячу лінію до інспекції з питань благоустрою. Звернення обов’язково буде опрацьоване, на місце має виїхати інспектор, щоб обстежити територію та зібрати дані для вирішення питання», – сказав головний спеціаліст КП «Управління контролю за благоустроєм міста» ДМР Юрій Волошин.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook