ГоловнаCуспільство

Дорогу Одарівка-Томаківка-Вищетарасівка ремонтують вперше за 55 років

Дорогу Одарівка-Томаківка-Вищетарасівка ремонтують вперше за 55 років

На Дніпропетровщині приводять до ладу автошлях територіального значення Одарівка-Томаківка-Вищетарасівка. Дорогу ремонтують вперше за 55 років. Про це розповів голова облдержадміністрації Валентин Резниченко. 

«Якісні магістралі – у пріоритетах держави. В регіоні техніка працює на державних і місцевих автошляхах. Приводять до ладу і дорогу Т-04-20 Одарівка-Томаківка-Вищетарасівка», – зазначив Валентин Резниченко. 

Дорогу Одарівка-Томаківка-Вищетарасівка побудували ще у 60-х минулого століття. З тих пір – жодного ремонту. 

Нині техніка працює на двох відрізках. Від розв’язки на перетині з трасою М-04 в напрямку Березнуватівки у Кам’янському районі. Та від Святовасилівки до Безбородькового – у Дніпровському. Загальна довжина ділянок – 18,5 км. 

«Фрезеруємо старе покриття, яке вже давно зносилося. На деяких ділянках вже почали влаштовувати основу під нове. Зверху покладемо два шари асфальту. Після – нанесемо розмітку й установимо дорожні знаки», – розповів в.о. начальника Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області Олександр Коломійцев. 

Дорога Одарівка-Томаківка-Вищетарасівка сполучає населені пункти трьох районів: Кам’янського, Дніпровського та Нікопольського. 

Магістраль Т-04-20 приводять до ладу за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво». 

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook