ГоловнаCуспільство

Мешканців Дніпропетровщини запрошують на творчу зустріч з відомим письменником-фантастом

Мешканців Дніпропетровщини запрошують на творчу зустріч з відомим письменником-фантастом

Дніпропетровська ОДА 27 травня запрошує гостей на душевну творчу зустріч. Письменник-фантаст та журналіст Ян Валетов презентуватиме роман «Не час помирати». Початок о 19:00, анонсувала заступниця голови Дніпропетровської облдержадміністрації Ольга Горб. 

«Наші дружні й теплі вечори у ДніпроОДА – добра традиція. Провели їх вже не один десяток. Відомі журналісти, письменники, блогери, майстри та художники влаштовували виставки й презентації. Зараз чекаємо у гості фантаста Яна Валетова», – зазначила Ольга Горб.   

Це буде перша зустріч з серії «Українська книга в ДніпроОДА», додала Ольга Горб. Вона приурочена до 30-річчя незалежності України. 

«Не час помирати» – друга книга трилогії Яна Валетова «Померти молодим». В основі – історія  про світ, де після витоку вірусу з військової лабораторії померли всі дорослі. У новому романі-притчі поєднуються дружба, кохання, милосердя та справедливість, ненависть та жорстокість. 

Для всіх гостей презентації – автограф та фото з автором. 

Вхід вільний за попередньою реєстрацією. Бажаючим відвідати творчий вечір потрібно заповнити невелику анкету.

Ян Валетов – один із творців гри «Брейн-ринг». Народився та живе у Дніпрі. Закінчив фізико-технічний факультет Дніпровського національного університету ім. Олеся Гончара. Перша книга фантаста вийшла у 2005 році. Це трилер «Лівий берег Стіксу». 

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook