ГоловнаCуспільство

Пів тисячі клієнтів замовили реконструкцію у «Дніпропетровськгазу»

Пів тисячі клієнтів замовили реконструкцію у «Дніпропетровськгазу»

З початку 2021 року 500 споживачів газу області замовили послугу реконструкції від АТ «Дніпропетровськгаз».  Найбільше заяв стосувалося реконструкції діючих мереж та заміни газового обладнання, зокрема котлів.

Реконструкція системи газопостачання – це комплекс робіт, який виконує газорозподільна компанія, якщо споживачу потрібно змінити місце розташування газового лічильника, котла, колонки, або ж встановити додаткові газові прилади чи змінити розташування внутрішніх газових мереж.

Здійснювати реконструкцію можуть виключно фахівці, які мають дозвіл на виконання газонебезпечних робіт. Адже самовільне втручання у систему газопостачання заборонене законом.

Для того, щоб провести реконструкцію, необхідно звернутися до 104.ua Клієнтського простору  із відповідною заявою. Реконструкція передбачає кілька етапів: підготовка технічних умов та виготовлення проектно-кошторисної документації, виконання будівельно-монтажних робіт (демонтаж/монтаж мережі), перевірка на міцність, герметичність новозбудованого газопроводу, прийом в експлуатацію і пуск газу.

АТ « Дніпропетровськгаз» надає комплексну послугу з реконструкції, що дозволяє значно заощадити час і кошти клієнту.

"Вартість реконструкції не фіксована і розраховується індивідуально, відповідно до проектно-кошторисної документації. Адже види реконструкції бувають різні: від заміни котла за ескізом до перенесення газопроводу"– зауважив директор з капітального будівництва АТ «Дніпропетровськгаз» Максим Бойко.

Саме у літній період зросла кількість реконструкцій, пов’язаних із заміною газових приладів – котлів, колонок – споживачі природного газу активно готуються до опалювального сезону.

Щоб газова система була гранично універсальною і ефективною, потрібно враховувати індивідуальні характеристики приміщення та побутові потреби споживання. Встановлення та заміна газового обладнання має проходити офіційно. Отримати фахову консультацію з питань реконструкції та індивідуального підбору газового обладнання можна у персонального менеджера, звернувшись до найближчого 104.ua Клієнтського простору.

Довідка: Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектора, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізації галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайнято 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів і більше 8 млн споживачів газу.

 

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook