ГоловнаCуспільство

Обрана трійка лідерів обласного конкурсу туристичних маршрутів

У приміщенні Національного історичного музею ім. Д.Яворницького відбувся фінал ІІ обласного конкурсу туристичних маршрутів серед територіальних громад області «Дніпропетровщина туристична». Цього року надійшло 28 заявок. 10 найкращих із них були виставлені на обласному туристичному сайті для онлайн-голосування. І сьогодні журі визначило трійку лідерів. Про це повідомили у прес-службі Дніпропетровської обласної ради. 

За словами начальниці гуманітарного управління обласної ради Лілії Гиренко: «Кожне село, селище, місто нашого краю має свою унікальну історію, свої туристичні родзинки. Ми хочемо, аби про них дізналися не тільки жителі Дніпропетровщини, а й всієї України. Перший крок ми зробили. Давайте рухатися далі і разом розвивати туризм на Дніпропетровщині».

Диплом переможців конкурсу та депутатські субвенцію отримали:1 місце — Межівська селищна рада Синельниківського району за туристичний маршрут «Відчуємо дух махновської вольниці»;2 місце — Піщанська сільська рада Новомосковського району за туристичний маршрут «Чудеса Присамар’я, що дарують жагу до життя»;3 місце — Миколаївська сільська рада Синельниківського району за туристичний маршрут «Миколаївські дива»;3 місце — Солонянська селищна рада Дніпровського району за туристичний маршрут «Туристичні об’єкти Солонянщини».

Усі інші фіналісти конкурсу отримали заохочувальні подарунки від обласної ради та дипломи учасників конкурсу.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook