ГоловнаCуспільство

​Оновлення пішохідних зон на житлових масивах Дніпра: де виконали роботи

У Дніпрі продовжують оновлювати пішохідні зони, які не ремонтувалися десятиліттями. Роботи проводять у різних районах міста, зокрема й на житлових масивах. Про це повідомляють у прес-службі Дніпровської міськради. 

Так, на ж/м Лівобережний відремонтували пішохідну зону по вул. Міхновського (в районі будинків №№ 11, 17, 25). Тут уклали 1,5 тис. квадратних метрів тротуарної плитки, 45 квадратних метрів тактильної плитки, улаштували нові бордюри, встановили 20 лавок і урни для сміття. 
«Тут раніше був тротуар, який вже дуже пошкодився. Наступного року тут іще планується озеленення, а також ми підвищимо безбар‘єрність цієї пішохідної зони. Ремонт цього об’єкту виконаний за рахунок коштів, які сплачують підприємці за розміщення малих архітектурних форм», — зазначив начальник інспекції з питань благоустрою Дніпровської міської ради Руслан Мороз. 
Дніпрянка Валентина Іванівна гуляє пішохідною зоною по вул. Міхновського чи не щодня і милується її оновленням: 
«До ремонту цю ділянку складно було назвати пішохідною. Великі плити через одну вже поламані були. А зараз як гарно її відремонтували, упорядкували. Безпечно і комфортно ходити тепер можна. На лавочках відпочиваємо. Тепер у нас тут на сквер схоже».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook