ГоловнаCуспільство

Коментар голови Дніпропетровської обласної ради Миколи Лукашука про ситуацію в області станом на 9:30

«Сьогодні в області була одна з найбільш спокійних ночей за всі дні війни. Так, вчора видався важкий, напружений, нервовий день. Але, на щастя, він закінчився без втрат і не приніс нам ніяких надзвичайних ситуацій. Авіаударів, перетину кордонів Дніпропетровщини ворожою армією, диверсій не відбулося. 

Штаб оборони області так само, як і всі органи місцевого самоврядування, працює в режимі 24/7. В нас немає вихідних. Всі працюють задля того, щоби Дніпропетровщина та її жителі залишалися в безпеці і мали все, що їм необхідно. 

Дніпропетровщина продовжує приймати людей з інших областей. Залізничне сполучення працює, дороги відкриті, тому якщо хтось хоче виїхати з Дніпра чи області - ви маєте таку можливість. Але я вкотре наголошую: наш регіон нині - в безпеці. В нас надзвичайно потужний захист: Збройні сили України, тероборона, поліція, Нацгвардія, рятувальники. Велика подяка кожному з них за те, що цілодобово стоять на варті нашого спокою. 

Я хочу привітати наших жінок зі святом весни. Так, сьогоднішній ранок мав би бути трохи іншим. Без офіційних повідомлень про те, чи не атакував нас ворог цієї ночі, а лише з привітаннями і словами вдячності. Але я хочу сказати: ми переможемо, Україна переможе, держава відновиться і відбудується. Любі наші жінки, наші берегині - вітаю вас зі святом. Ви - найкращі», - сказав Микола Лукашук.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook