ГоловнаCуспільство

«Україна без війни»: поліцейські Синельниківського району разом з дітьми-переселенцями малювали для захисників

Інспектори ювенальної превенції спільно із поліцейськими офіцерами громади Зайцівської ТГ відвідали дітей-переселенців із Харківської та Донецької областей. Правоохоронці постійно опікуються малечею, яка дізналася, шо таке війна, аби підтримати психологічно. В ході ж сьогоднішньої зустрічі поліцейські разом із дітьми малювати для тих, хто нині на передовій боронить країну та кожного з нас. Про це йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Дніпропетровської області.

Зустріч відбулася у Зайцівській територіальній громаді Майського старостиного округу. Поліцейські Синельниківського районного управління поліції разом з дітьми намалювали малюки для військових, які боронять Україну від російського загарбника. 

«В цей тяжкий час психологічна підтримка малюкам дуже необхідна. Тому правоохоронці постійно опікуються дітьми, які вимушені були покинути свої домівки та зараз мешкають у Синельниківському районі. Різноманітні конкурси, ігри та тематичні зайняття проводять поліцейські для маленьких українців. Разом ми переможемо! Все буде Україна!», – йдеться у повідомленні.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook