ГоловнаCуспільство

Кожен з нас на своєму фронті і водночас разом ми боремося за перемогу та мир, – співробітник АТ «Дніпропетровськгаз» про фронт газовиків

Сьогодні всі українці об'єдналися заради перемоги над ворогом. Хтось це робить безпосередньо на передовій, інші вступають до тероборони міст. Частина ж українців працює в тилу, підтримуючи та забезпечуючи економічний фронт, який не менш важливий за воєнний. Дніпропетровськгаз – підприємство критичної інфраструктури. Їх діяльність є важливою та пріоритетною. Усі бригади аварійно-диспетчерської служби, виробничі служби, підрозділи служби експлуатації систем газопостачання цілодобово чергують заради безпеки і комфорту більше 600 тисяч споживачів блакитного палива на Дніпропетровщині.

«Правда одна – війна! А ми кожен на своєму фронті і водночас всі разом боремося за перемогу та мир! Якщо знадобиться – з радістю будемо брати участь у відбудові рідної країни. Оскільки цей жах, ця біда, що відбувається зараз - спільні для всього народу. Вірю, перемога настане дуже скоро. А ми, газовики, будемо і далі працювати, кожен на своєму місці, заради людей», - говорить Олександр Паромов, старший майстер служби експлуатації мереж Павлоградського відділення АТ «Дніпропетровськгаз». 

За плечима у Олександра 25 років досвіду роботи в компанії. Сьогодні він керує бригадою, яка працює зі стоп-системою Ravetti – новітнім технологічним обладнанням для виконання робіт на газових мережах без відключення споживачів. Це єдина бригада у Дніпропетровськгазі, хто професійно та якісно вміє застосовувати таке обладнання. З початку війни він, не вагаючись, прийняв рішення залишитись в Україні та захищати її тут – на газовому фронті. 

«Про те, щоб кудись виїжджати і мови не йшлося. Я і моя сім’я залишаємося вдома, а всі колеги в області не покидають свої робочі місця. Більше того, не тільки ми, а й наші знайомі, друзі – багато хто також залишився і продовжуємо активно працювати на підприємствах, виробництві, у різних сферах. Адже захист країни, регіону, свого міста чи села у тилу сьогодні надважливий. Війна – страшне слово, яке стало для усіх реальністю, справжнім випробуванням», - ділиться чоловік.  

Завдяки бригаді Олександра та використанню стоп-системи тисячі мешканців Дніпропетровщини залишаються з газопостачанням під час виконання монтажних, ремонтних або аварійно-відновлювальних робіт на газопроводах.

«Нині наша бригада вже відновила свою роботу. Скажу чесно, що у воєнний тривожний час працювати звичайно стало небезпечніше, але ми всі намагаємося бути обережними завжди. Для нас головне – стабільний розподіл газу споживачам, оскільки кожен розуміє важливість цього природного ресурсу у домівках українців», - говорить Олександр Паромов. 

У компанії вдячні кожному, хто незважаючи на складний воєнний час залишаються свідомими і відповідальними споживачами і сплачують за розподілу газу. Адже нині оплата – це не лише виконання договірних зобов’язань, а ще й підтримка економіки країни. Газовики надійно стоять на варті газового фронту України та піклуються про наявність газопостачання у кожній оселі.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook