ГоловнаCуспільство

Спеціалісти Дніпропетровськгазу надійно захищають газовий фронт області

Фахівці усіх служб АТ «Дніпропетровськгаз» продовжуть працювати у посиленому режимі задля безпеки споживачів та наявності у них безперебійного розподілу газу. Про це повідомили у прес-службі АТ «Дніпропетровськгазу».

«Газовик – це професія за покликом серця! Наш найголовніший обов’язок сьогодні, у період війни – виконувати свою роботу. Ремонтувати, перевіряти, налаштовувати газорозподільні мережі, аби у мешканців не тільки Дніпропетровщини, а й всієї країни, було блакитне паливо», - говорить Володимир Селезньов, слюсар по експлуатації та ремонту газового устаткування груп ГРП/ШРП Павлоградського відділення АТ "Дніпропетровськгаз". 

Чоловік майже 40 років є частиною газорозподільної компанії. Крім того, що Володимир - слюсар, він за сумісництвом водій машини аварійно-диспетчерської служби. За тиждень у середньому його бригада долає приблизно 300 км.

«24 лютого, у цей страшний для нас день, я не повірив, що почалася війна. Мені сказав знайомий, однак його слова моя свідомість серйозно не сприйняла. Ми з дружиною вирішили залишатись вдома. Наш син, яким я безмежно пишаюсь, нині на передовій захищає нашу країні, а доньку з онукою відправили у більш безпечне місце. Я вважаю, що наш обов’язок сьогодні, не тільки газовиків, а й усіх громадян, – захищати тил України, підтримувати економіку, продовжувати працювати», - ділиться Володимир Селезньов. 

Бригада, у складі якої працює чоловік, відповідальна за справну роботу майже 200 газорозподільних пунктів району, а це – тисячі мешканців з газом. 

«З початку війни ми стали, звичайно, більш обережними, дуже хвилюємося за наявність газу у людей, оскільки бачимо спроби ворога зруйнувати об’єкти критичної інфраструктури. Але я вірю, що наша перемога настане дуже швидко, а потім усі разом відбудуємо Україну, адже ми їй потрібні. Пам’ятаю, більше 25 років тому, ми підключали газопостачання у Харківській та Херсонській областях. І якщо буде потрібно – з гордістю поїдемо туди знову, допомагати нашим колегами», - говорить Володимир. 

Ми вдячні кожному, хто продовжує вчасно сплачувати послуги з розподілу газу. Сьогодні ваша оплата – це якісне та вчасне обслуговування, ремонт газорозподільних мереж, які забезпечують домівки затишком та комфортом. Усі газовики, такі як Володимир, докладають багато зусиль, щоб побутові та промислові споживачі мали стабільне газопостачання. Ваша оплата сьогодні – це фінансування ремонтів, модернізації мереж, придбання обладнання, заробітні плати газовикам.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook