ГоловнаCуспільство

Геннадій Корбан: «Наше завдання – захистити Дніпро, область та людей, які тут живуть» (відео)

Спецслужби працюють над тим, аби зрозуміти, як саме «закидували» так звані маяки на Амурський міст, який днями намагалися бомбити російські окупанти. Натомість містянам варто бути пильними та за можливості об’їжджати залізничний міст іншими шляхами, а також не ходити поруч із адміністративними будівлями. Про це керівник Центру тероборони Дніпра Геннадій Корбан повідомив в ефірі телемарафону на каналі «ДніпроTV» 6 травня, передає прес-служба міськради.

«Ми уважно стежимо за ситуацією. Діє ППО, ми працюємо разом та допомагаємо нашим військовим. Розгортаємо певні системи, що, простіше кажучи, відводять ракети. Тож триває серйозна робота», — сказав він. Геннадій Корбан також зауважив, що ворожа армія переважно завдає ударів або зранку — у годину пік, або ввечері — після восьмої години. 

Говорячи про прийдешні дні 8 та 9 травня, керівник Центру тероборони Дніпра підкреслив, що жодних демонстрацій чи політичних заходів не буде — їх заборонено через війну: «Люди можуть за власним бажанням покласти квіти до «Вічного вогню» та вшанувати пам’ять полеглих у Другу світову».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook