ГоловнаCуспільство

У Дніпрі поліцейські затримали злочинне угруповання (ВІДЕО)

18 травня близько десятої години ночі в ході реалізації оперативної інформації працівники управління карного розшуку за участі спецпідрозділу КОРД затримали злочинну групу, яка здійснила розбійний напад на жителя Запоріжжя. Нападниками виявилися троє чоловіків, віком від 26 до 33 років, двоє з яких раніше вже були судимі за аналогічні злочини. Про це йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Дніпропетровської області.

Вночі фігуранти проникли до будинку, напали на потерпілого та погрожуючи вогнепальною зброєю намагалися заволодіти його майном.

«Під час затримання у фігурантів вилучили пістолет з глушником, магазином та п’ятьма патронами, два травматичних пістолети, 12 патронів до них. Також, правоохоронці вилучили автомобіль «Mercedes-Benz», на якому пересувалися фігуранти та 25 000 доларів США», - йдеться у повідомленні.

Наразі членів злочинного угруповання затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі дії проводилися під процесуальним керівництвом Центральної окружної прокуратури м. Дніпра.

За даним фактом слідчим Дніпровського районного управління поліції відкрито кримінальне провадження за ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook