ГоловнаCуспільство

Сьогодні окупанти випустили три ракети «Торнадо» по Синельниківському району,- Микола Лукашук про підсумки дня

Добігає кінця дев'яносто восьма доба повномасштабного воєнного вторгнення РФ в Україну. Сьогодні ворог випустив три ракети «Торнадо» по Синельниківському району. За попередньою інформацією, загиблих та постраждалих немає. Руйнувань житлових будинків чи об‘єктів інфраструктури не зафіксовано.  Про це у своєму вечірньому зверненні повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

«Окрім цього, окупанти знову обстріляли територію Широківської громади у Криворізькому районі. Населені пункти під обстріл не потрапили.

Наразі ситуація на Криворіжжі контрольована. ЗСУ продовжують наступ на території Херсонщини.

Сьогодні Джо Байден повідомив, що Україна отримає РСЗВ для захисту наших територій від наступу росіян. Це не зброя, яка надаватиметься в рамках ленд-лізу: дані системи входять до нового пакету допомоги нашої країни з боку США, який оцінюється в 700 млн доларів. Напевно, одна з кращих новин протягом останніх днів. Суттєва допомога нашим військовим.

Але пам‘ятаймо, що війна триває. І завтра, за тиждень, за місяць, на жаль, не закінчиться. Втім я знаю точно, що Україна переможе. Збройні сили і Президент роблять для цього все можливе. Кожен з нас також має докладати всіх зусиль, аби на своєму місці допомагати державі»,- написав Микола Лукашук.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook