ГоловнаCуспільство

Сьогодні вдень окупанти обстріляли Велику Костромку зі ствольної артилерії, - Микола Лукашук про підсумки дня Дніпропетровщини

Добігає кінця 117 доба повномасштабного воєнного вторгнення РФ в Україну. Сьогодні Криворізький район Дніпропетровщини знову опинився під ворожим прицілом, російські окупаційні війська били по прикордонним територіям Апостолівської громади. Окрім цього, вдень загарбники зі ствольної артилерії знову обстріляли Велику Костромку. Про це у своєму традиційному вечірньому зверненні повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

«На жаль, кількість загиблих внаслідок ракетної атаки по нафтобазі в Новомосковському районі збільшилася до трьох осіб. Сьогодні було знайдено тіло ще однієї людини. Роботи з ліквідації наслідків пожежі тривають і досі, наші мужні рятувальники працюють на об’єкті третю добу поспіль.

Щодо ситуації у Криворізькому районі, який нині обстрілюється кожного дня. Сьогоднішня доба не стала виключенням: російські окупаційні війська били по прикордонним територіям Апостолівської громади. Окрім цього, влучили в поля на території Широківської громади. Також вдень загарбники зі ствольної артилерії знову обстріляли Велику Костромку. Як наслідок – в одній з господарчих будівель сталася пожежа. На щастя, обійшлося без постраждалих»,- написав очільник Дніпропетровської облради.

Він додав, що території інших районів області протягом дня не обстрілювалися.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook