ГоловнаCуспільство

“Дніпрогаз” на сторожі безпеки газопостачання Дніпра та Дніпровського району

З початку року фахівці «Дніпрогазу» здійснили комплексно-приладове обстеження понад 1,1 тис км підземних та майже 60 км надземних газопроводів. Про це повідомляють у прес-службі компанії.

При виконанні КПО спеціалістами перевіряється місце та глибина закладання газопроводу, його герметичність, суцільність і стан захисного покриття, виявляються місця пошкоджень ізоляційного покриття та витоків газу.

Для своєчасного виявлення витоків газу фахівці служби КПО оснащені сучасними приладами європейського зразка: лазерним текошукачем, газоіндикаторами, обладнанням для контролю стану ізолюючого покриття газопроводів без розриття ґрунту та ін.

Цього року спеціалісти компанії виявили 18 витоків блакитного палива з газорозподільних мереж та 11 пошкоджень ізоляційного покриття на підземних газопроводах загальною протяжністю 39 м.

Крім того, фахівці провели перевірку на герметичність більше 1,2 тис км газопроводів та виконали 12 технічних обстежень газопроводів у шурфах.

Усі роботи, які "Дніпрогаз" виконує на системі газопостачання, фінансуються за рахунок коштів, які надходять від клієнтів у вигляді оплати за доставку газу. Сьогодні вчасне надходження оплат від споживачів набуло неабиякої актуальності: від цього залежить повноцінне фінансування роботи всіх підрозділів компанії, закупівля пального для автотранспорту та техніки, придбання необхідних розхідних матеріалів.

В компанії щиро дякують дніпрянам, які сплатили за розподіл енергоресурсу в повному обсязі, та радять користуватись для оплати онлайн сервісами сайту 104.ua:

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook