ГоловнаCуспільство

Працюють підприємства, відроджується бізнес, люди повертаються додому: про ситуацію в Нікополі

У Нікополі працюють великі підприємства, відроджується малий та середній бізнес. Містяни, які поїхали на початку війни, повертаються додому. Про це під час брифінгу в Дніпропетровській обласній державній адміністрації розповів міський голова Нікополя Олександр Саюк.

«У Нікополі працюють великі підприємства. Звичайно, не в повному обсязі – деякі на 50%, деякі – на 70%. Є складнощі з логістикою. Проте ситуація нормальна. Є надходження до бюджету. Є робочі місця для нікопольців та переселенців», – розповів Олександр Саюк.

Він додав, що нині до міста щодня прибуває 50-70 переселенців. А загалом їх  – майже 4 600. Багато – з Донецької та Херсонської областей. Їм надають гуманітарку, допомагають з житлом.

«Працюють комунальні підприємства. Займаємося благоустроєм. Немає проблем ні з медикаментами, ні з продуктами, – сказав Олександр Саюк. – Оперативно вирішуємо проблеми з паливом, тому транспорт працює стабільно».

За його словами, нікопольці об’єдналися та працюють на перемогу. Хтось на робочому місці, хтось займається волонтерством.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook