ГоловнаCуспільство

​Надвечір окупанти касетними боєприпасами вдарили по одній з громад Синельниківського району: є постраждалі, рятувальники ліквідовують пожежу

Добігає кінця 133 доба повномасштабного воєнного вторгнення РФ в Україну. Протягом дня Криворізький район був під обстрілами. На щастя, обійшлося без жертв. Надвечір ворог вдарив і по Покровській громаді Синельниківського району. Про це у своєму вечірньому зверненні повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук. 

«Надвечір окупанти поцілили по Покровській громаді у Синельниківському районі. Били касетними боєприпасами по цивільному об‘єкту, де розташована будівельна і сільськогосподарська техніка. За попередніми даними, є троє поранених цивільних, один з яких – працівник підприємства. Але інформація щодо кількості постраждалих ще уточнюється. Зараз людям надають медичну допомогу. В складських приміщеннях почалася пожежа, яку нині ліквідовують. Масштаби руйнувань з‘ясовуються», – повідомив Микола Лукашук.

В інших районів області наразі все мирно. Голова обласної ради також сказав, що в області поступово збільшується кількість переселенців:

«Нині маємо вже майже 283 тисячі внутрішньо переміщених осіб, з них понад 100 тисяч – це жінки, майже 70 тисяч – діти. Люди тікають від війни, знаходять в нашій області притулок і допомогу».

Резюмуючи, Микола Лукашук додав: російські окупанти влаштовують українцям терор та перемогу й свободу в нас ніхто не відбере.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook