ГоловнаCуспільство

Комунальники Дніпра попри війну продовжують виконувати профілактичні ремонти колій і контактних мереж

У Дніпрі для безперебійної роботи електротранспорту комунальники опікуються коліями, контактною мережею, проводять профілактичні ремонти. Бригада ремонтно-будівельного управління КП «Дніпровський електротранспорт» нині проводить поточний ремонт колії по просп. Пушкіна, де проходять маршрути № 5, № 7 та № 12. Про це повідомляють у Дніпровській міськраді.

«Ремонтуємо ділянку від просп. Поля до бульвару Батальйону Дніпро. Під час такого профілактичного ремонту усуваємо розширення колії, ремонтуємо рейкові стики. Загалом на цей рік заплановані такі ремонти колій протяжністю 30 км. Завершимо цю ділянку і одразу перейдемо до наступної запланованої», — розповів головний інженер ремонтно-будівельного управління КП «Дніпровський електротранспорт» Микола Лонюк. 

А на іншій локації, поблизу залізничного вокзалу, монтери енергогосподарства замінюють секційний ізолятор на службовій тролейбусній гілці від пл. Старомостової до просп. Дмитра Яворницького, через яку в депо прямує тролейбус № 3. 

«Замінюємо секційний ізолятор, тобто влаштовуємо новий. Це дозволить стабільно працювати тросам, усім елементам контактної мережі. Такі роботи не потребують вимкнення живлення мережі. А загалом електромонтери на автовишках постійно здійснюють об’їзд для виявлення подібних несправностей, щоб потім їх усунути», — додав майстер енергогосподарства КП «Дніпровський електротранспорт» Дмитро Рибаченко.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook