ГоловнаCуспільство

Мінцифри та ПРООН в Україні допоможуть українцям впоратися з психологічною напругою під час війни

На платформі Дія.Цифрова освіта з’явився новий освітній серіал «Психологічна підтримка себе та близьких для цивільних». Курс складається з 14-ти серій, в яких корисні поради психологів про те, як опанувати себе в критичних умовах. Створено його Міністерством цифрової трансформації України за підтримки проекту ПРООН в Україні «Права людини для України». Впроваджено та профінансовано курс Міністерством закордонних справ Данії, та проектом «Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні» (Проект підтримки Дія), що впроваджується за фінансової підтримки Швеції.

Психологічний стан та здоров’я під час військових дій є вкрай важливим. Велика кількість людей переживають виснаження, спустошення, втому, відчувають тривогу й напругу. У курсі психологи сформулювали корисні поради, які допоможуть кожному опанувати себе в критичних умовах. Ви дізнаєтеся, як допомогти близьким та рідним підтримувати здоровий психічний стан в умовах війни.

«Ми запускаємо на платформі Дія.Цифрова освіта новий серіал, присвячений темі психологічної напруги. Адже ця проблема наразі є однією з найпоширеніших і наймасштабніших. Закликаю поширювати освітній серіал серед своїх родичів і знайомих, щоб допомогти їм впоратися зі стресом і тривогою», - розказала заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook