ГоловнаCуспільство

Термінал самообслуговування 104.ua – надійний помічник для вирішення газових питань мешканців Дніпропетровщини

Довгі черги та очікування консультацій спеціалістів вже у минулому. Для зручності клієнтів АТ «Дніпропетровськгаз» у 104.ua клієнтських просторах регіону є сучасні та багатофункціональні термінали самообслуговування 104.ua.

Враховуючи усі сучасні технології, цей електронний пристрій доступний та простий у використанні. З його допомогою можна вирішити найактуальніші питання для споживачів природного газу:

  • зареєструватися в Особистому кабінеті через телефон;
  • передати показання лічильників;
  • перевірити стан особового рахунку;
  • провести онлайн-оплату за послуги з розподілу;
  • роздрукувати рахунки, чек та довідки.

Усі термінали 104.ua обладнані POS-терміналами та дають можливість провести експрес-реєстрацію на сайті 104.ua за номером мобільного телефону.

Якщо вам знадобиться допомога у користуванні терміналом або виникнути будь-які інші питання - звертайтеся до фахівців 104.ua клієнтських просторів на Дніпропетровщині. У центрі обслуговування споживачів газу за кожним клієнтом закріплюється персональний менеджер, який контролює надання послуги на кожному етапі, від індивідуального підбору газового обладнання до виконання замовлених робіт під ключ.

На вас чекають в 104.ua клієнтських просторах в Дніпропетровській області. Адреси, контакти та графік роботи доступні за посиланням: http://surl.li/bocnq .

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook