ГоловнаCуспільство

Дніпропетровськгаз у рамках проєкту «Дерево життя» висадив нові зелені насадження в смт Солоне

Днями фахівці АТ «Дніпропетровськагз» висадили берези, липи та сосни на території Солонянської територіальної громади. Відтак, газовики продовжують започатковану ініціативу під назвою «Дерево життя». Суть екоакції полягає в тому, аби спонукати споживачів газу відмовитись від паперових платіжок на розподіл газу на користь електронних квитанцій. На зекономлені кошти на друці рахунків газовики висаджують нові сквери та алеї на території області.

Про це журналісту ІА «Мост-Дніпро» стало відомо на місті події.

АТ «Дніпропетровськгаз» продовжує збагачувати зеленими насадженнями наш регіон задля покращення екосистеми та поліпшення повітря для мешканців Солоного та області в цілому.

«Сьогодні на території Солонянської дільниці наші працівники висадили саджанці берез, лип та сосен. Новий зелений сквер з’явився завдяки споживачам АТ «Дніпропетровськгаз», які відмовились від паперових квитанцій на розподіл газу, а натомість обрали електронний варіант. Зелені насадження були придбані за рахунок заощаджених коштів на друк цих платіжок. Відтак майже 40 дерев доповнять вже існуючі зелені зони нашої громади і покращать природу Дніпропетровщини. Ми рекомендуємо усім нашим клієнтам бути екосвідомими і тим, хто ще не відмовився від друкованих рахунків, - зробити це. Таким чином, це буде ваш особистий внесок у життя майбутніх поколінь нашого рідного селища, області та країни», - говорить менеджер з адміністративної діяльності Кам’янського відділення АТ «Дніпропетровськгаз» Юрій Полторацький.

Понад 22 тисячі клієнтів АТ «Дніпропетровськгаз» вже відмовились від паперових квитанцій. Газовики закликають і інших споживачів зробити це, обравши таку функцію в особистому кабінеті на сайті 104.ua.

«АТ «Дніпропетровськгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії, підтримує такі європейські цінності, як збереження екології та зелених насаджень. Тому ми активно продовжуємо масштабний екопроект «Дерево життя», у рамках якого наша компанія пропонує споживачам газу Дніпропетровщини відмовитись від паперових платіжок та обрати їх електронну альтернативу, а ми, натомість, висаджуємо дерева. Нові парки, сквери, зелені алеї в регіоні з’являться саме за рахунок коштів, які ми заощадили на друці цих платіжок. Нині уже 22 тис клієнтів компанії відмовилися від паперових платіжок. Зробити це можна в особистому кабінеті на сайті 104.ua. Відмова від паперових рахунків – наша спільна соціальна відповідальність та ще одна цеглинка в нашу велику Перемогу», - підсумувала начальниця управління зовнішніх комунікацій АТ «Дніпропетровськгаз» Євгенія Лапко.

Завдяки своїм клієнтам АТ «Дніпропетровьскгаз» вже придбало та висадило майже 350 саджанців сосни, липи, берези та клену у місті Павлоград, на території Царичанської та Солонянської територіальних громад.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook