ГоловнаCуспільство

Дніпропетровськгаз: модернізація газових мереж області - безперебійний розподіл блакитного палива споживачам взимку

АТ «Дніпропетровськгаз» продовжує готувати газові мережі Дніпропетровщини до зими та здійснювати їх критично важливу модернізацію задля стабільного забезпечення базових потреб українців.

Нещодавно спеціалісти Дніпропетровськгазу виконали роботи з реконструкції системи газопостачання з демонтажем лінії редукування ГРП у Нікопольському районі області.

Старе обладнання експлуатувалося майже 30 років. Відтак новітнє встановлене обладнання забезпечить якісний та безаварійний розподіл газу для майже сотні побутових споживачів даного району.

АТ «Дніпропетровськгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК), відмовилось від російських та радянських технологій, а натомість обрало курс на євроінтеграцію газового ринку. Підприємство налагодило співпрацю з європейськими та світовими партнерами, які надали доступ до провідних сучасних технологій та обладнання. Це дало змогу спеціалістам Дніпропетровськгазу навіть в умовах війни виконувати реконструкцію та модернізацію газових мереж регіону.

Дніпропетровськгаз працює задля безпеки та комфорту своїх споживачів!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook