ГоловнаCуспільство

Сплатити за послуги з доставки газу необхідно до 20 листопада

В умовах воєнного стану АТ «Дніпрогаз» систематично здійснює вкладення у розвиток системи газорозподілу. Це дозволяє забезпечити безпечний та надійний розподіл газу для клієнтів компанії.

Саме тому оплата клієнтів за розподіл палива набуває неабиякої актуальності. За ці кошти газовики здійснюють стабільний розподіл газу, оперативне відновлення газопостачання і усі необхідні аварійні роботи.

Нагадуємо, що сплатити за доставку газу впродовж кількох секунд можна в онлайн-сервісах 104.ua. Дніпрогаз просить за можливості здійснювати оплату до 20 числа поточного місяця. Робити розрахунок можна навіть частинами, якщо це зручно для вас.

«Навіть за умов воєнного стану клієнти «Дніпрогазу» продовжують сумлінно сплачувати за надані послуги. Ми щиро вдячні за вашу відповідальність та прояв громадянської позиції»,- зазначають в управлінні зовнішніх комунікацій компанії.

Сплатити за розподіл газу без комісії можна через такі онлайн-сервіси 104.ua:

  • особистий кабінет на сайті 104.ua — https://cutt.ly/kL3Oq4Q
  • оновлений додаток 104.ua:
  1. для Android https://cutt.ly/RL3I0tf
  2. для iPhone https://cutt.ly/0L3I9Sp

Нагадаємо, що вартість послуг з доставки газу розраховується індивідуально для кожного клієнта, а розмір плати залежить тільки від обсягів споживання. 

За основу береться обсяг споживання газу впродовж «газового року». Це проміжок часу з 1 жовтня по 30 вересня. Сума кубів газу, спожитого за «газовий рік», множиться на тариф на розподіл (доставку). Результат ділиться на 12 рівних платежів, які сплачуються щомісячно впродовж року.

Наприклад: за минулий «газовий рік» (з 1 жовтня 2020 р. по 30 вересня 2021 р.) споживачем було використано 500 куб. м газу. Місячна вартість доставки газу для такого домоволодіння з 1 січня 2022 року розраховуватиметься наступним чином:

500 куб. / 12 міс. х 1,08 грн = 45,00 грн на місяць з ПДВ, де 1,08 грн – вартість доставки 1 кубометру газу на місяць з ПДВ для АТ «Дніпрогаз».

Сплатити за послуги з розподілу блакитного палива побутові клієнти АТ "Дніпрогаз" можуть за наступними реквізитами:

Оператор газорозподільних систем АТ "Дніпрогаз"

ЄДРПОУ 20262860

номер рахунку для фізичних осіб (населення): № UA803054820000026032301003510

Зверніть увагу!

У призначенні платежу слід обов'язково вказати ПІБ платника, особовий рахунок та адресу газифікованого домоволодіння.

Зауважимо, за розподіл газу згідно чинного законодавства треба сплачувати, навіть якщо ви не використовуєте газ в окремі періоди. Для таких клієнтів у наступному році плата за доставку буде скоригована відповідно до реальних обсягів споживання.

Якщо газове обладнання не використовується взагалі, і ви не плануєте цього в майбутньому, радимо розглянути можливість від’єднання від газових мереж, для чого необхідно звернутися до менеджерів 104.ua Клієнтських просторів нашого міста.

Пам’ятайте: від своєчасної оплати за розподіл газу залежить не тільки належна робота газорозподільної системи, її обслуговування та ремонт, а й забезпечення цілодобової роботи аварійно-диспетчерської служби «104».

Разом ми переможемо! Слава Україні!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook