ГоловнаCуспільство

Дніпропетровськгаз використовує італійське обладнання на газових мережах області

АТ «Дніпропетровськгаз» щодня забезпечує стабільним та безаварійним розподілом блакитного палива більше 604 тисячі споживачів Дніпропетровської області. Для цього газовики виконують усі планові та поточні роботи на газових мережах та активно застосовують обладнання від європейських партнерів. Про це повідомляють у прес-службі компанії

Так, днями фахівці Дніпропетровськгазу виконали роботи з від’єднання об‘єкту від системи газопостачання у м. Синельникове. Під час робіт спеціалісти застосували «стоп-систему» італійської фірми Ravetti. 

Це обладнання унікальне тим, що забезпечує надійне перекриття газопроводу в кожній точці відсікання. Воно дозволяє проводити роботи з реконструкції та ремонту мереж, із заміни дефектних ділянок газопроводу, несправних засувок та кранів у будь-яку пору року та з мінімальною затратою часу і ресурсів.  

Відтак саме завдяки обладнанню італійської фірми Ravetti фацівці Дніпропетровськгазу працювали без відключення газопостачання 4 тис. мешканців міста.

АТ «Дніпропетровськгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК), відмовилось від радянських та російських технологій і налагодило співпрацю з європейськими партнерами. Саме тому навіть в умовах війни спеціалісти компанії можуть активно виконувати роботи на газових мережах області.      

Працюємо на перемогу!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook