ГоловнаCуспільство

Придбати енергоефективне газове обладнання можна через 104.ua Клієнтський простір

АТ «Дніпрогаз» запрошує своїх клієнтів відвідати спеціалізований онлайн супермаркет газових приладів та обладнання 104.ua Маркет, в якому можна легко вибрати новий газовий котел, водонагрівач чи лічильник. Підібрати найкращий варіант залежно від особливостей домоволодіння чи квартири допоможуть менеджери 104.ua Клієнтського простору.

Популярна послуга компанії "Дніпрогаз" - продаж газового обладнання. Це газові котли, лічильники, смарт-модеми, сигналізатори загазованості, водонагрівачі від зіркових світових та українських виробників. Консультації з індивідуального підбору обладнання для кожного домоволодіння з огляду на всі потреби клієнта надають менеджери 104.ua Клієнтського простору на вул. Паторжинського, 24 та просп. Слобожанському, 96-А.

Для того, щоб гарантувати високу якість, ефективність та безпеку використання газового обладнання, вся товарна лінійка 104.ua Маркет укомплектована виключно брендами перевірених виробників. З міжнародних брендів це BOSCH, Bахі, Eurotherm, Proterm, Immergas, Roda, Vaillant. З українських - Данко, Самгаз, 104.ua. Асортимент товарів на 104.ua Маркет досить широкий, тому навіть найвибагливішому клієнту буде запропоновано кілька конкурентних пропозицій на вибір.

На сайті market.104.ua. можна ознайомитись з новинками смарт-обладнання. Якщо клієнт бажає, щоб газові прилади працювали як єдиний «розумний» механізм, є можливість встановити додаткові автоматизовані системи. Серед новітніх розробок найкраще зарекомендували себе два смарт-прилади: сигналізатор загазованості, оснащений удосконаленим напівпровідниковим сенсором з двома датчиками, який окремо виявляє витік природного та чадного газу, та пристрій дистанційної передачі даних 104.ua Smart, який автоматично передає дані лічильника спеціалістам газової компанії.

Крім того, АТ «Дніпрогаз» у черговий раз звертається до своїх клієнтів та нагадує, що на підставі чинного законодавства за ними закріплена відповідальність за безпечну експлуатацію та своєчасне технічне обслуговування газових мереж та встановленого обладнання. За наявності технічних неполадок у роботі газового обладнання користуватися ним суворо заборонено. Саме тому закликаємо мешканців Дніпра та Дніпровського району забезпечити своєчасне проведення технічного обслуговування внутрішніх газових мереж та приладів.

Персонал АТ «Дніпрогаз» має багаторічний досвід у сфері газифікації та забезпечення сталої і надійної експлуатації систем газопостачання. Обираючи пакетні послуги з технічного обслуговування газопроводів та обладнання від АТ «Дніпрогаз», ви гарантовано отримуєте якісне виконання необхідних робіт, економлячи свій час та гроші!

Отримати консультації та замовити послугу можна також у 104.ua Клієнтських просторах нашого міста за адресами: вул. Паторжинського, 24 та просп. Слобожанський, 96-А.

На завершення наголосимо, що природний газ – це не тільки енергоресурс першої необхідності, але і джерело підвищеної небезпеки. Тому в ситуації, коли мова йде про безпеку людей, компроміси неприпустимі. Слід пам’ятати, що будь-яке втручання непрофесіоналів в систему газопостачання є небезпечним і може призвести до виникнення аварійних ситуацій. 

«Ми закликаємо всіх споживачів до співпраці, при наявності технічних порушень у роботі газових приладів рекомендуємо викликати фахівців газової компанії для їх усунення. Не піддавайте ризику не тільки власне здоров'я і життя, а й безпеку своїх рідних та сусідів!»,- зазначають у прес-службі компанії.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook