ГоловнаCуспільство

У 2022 році аварійна служба «Дніпрогазу» опрацювала більше 16,6 тисяч викликів від споживачів газу

Протягом минулого року аварійно-диспетчерська служба АТ «Дніпрогаз» оперативно відреагувала на більше 16,6 тис викликів від споживачів газу Дніпра та Дніпровського району, з яких близько 10,3 тис стосувались наявних витоків газу з газових мереж. Про це повідомляють у прес-службі компанії.

Впродовж 2022 року близько 62% заявок, оброблені диспетчерами АДС, були пов’язані з витоками газу, решта - з неполадками у роботі газових приладів. Спричинити витоки блакитного палива у помешканні може самостійна заміна газового обладнання, втручання у систему непрофесіоналів, несправний технічний стан або використання застарілого обладнання, яке потребує капітального ремонту чи заміни.

«В умовах воєнного стану бригади АДС продовжують цілодобово працювати для забезпечення сталого та надійного розподілу природного газу, - зазначає технічний директор АТ “Дніпрогаз” Вадим Дущак. - Лише у січні поточного року аварійники опрацювали близько 1,5 тисячі звернень від наших клієнтів».

Нагадуємо, що усі роботи, які "Дніпрогаз" виконує на системі газопостачання, в тому числі робота аварійно-диспетчерської служби, фінансуються за рахунок коштів, які надходять від клієнтів у вигляді оплати за доставку газу.

«Дякуємо дніпрянам, які вчасно та в повному обсязі розраховуються за надані послуги розподілу блакитного палива. Саме за ці кошти фінансуються аварійно-відновлювальні роботи, закупівля пального для автотранспорту, необхідних витратних матеріалів та обладнання для ремонтів мереж, виплачується заробітна плата персоналу»,-зазначають в управлінні зовнішніх комунікацій компанії.

Тримаємо енергетичний фронт Дніпропетровщини разом!

Довідка:

АТ «Дніпрогаз» – одне з найбільших газорозподільних підприємств регіону за кількістю об’єктів систем газопостачання та обсягами використання газу. Компанія з 65-річним досвідом продовжує забезпечувати природним газом місто Дніпро та Дніпровський район. Система газопостачання Дніпра – це близько 5,5 тис км розподільних газопроводів. Щорічно підприємство транспортує близько 800 млн кубометрів газу для 400 тис побутових споживачів, 3,7 тис промислових підприємств та інших суб’єктів господарювання. Серед найбільших клієнтів такі підприємства, як Придніпровська ТЕЦ, Євраз – ДМЗ ім. Петровського, Дніпропетровський трубний завод, Дніпропетровський завод прокатних валків та інші. АТ «Дніпрогаз» є одним з найбільших роботодавців міста. На сьогоднішній день штат підприємства налічує близько 1,5 тис чоловік.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook