ГоловнаCуспільство

ДТЕК повернув світло у 15 населених пунктів, знеструмлених через негоду на Дніпропетровщині

ДТЕК повернув світло у 15 населених пунктів, знеструмлених через негоду на Дніпропетровщині

ДТЕК Дніпровські електромережі повністю ліквідував наслідки негоди, що сталася упродовж 29-30  травня. Світло повернули для понад 13 тисяч домівок у 15 населених пунктів, що були повністю або частково знеструмлені. Наразі електропостачання відновлено у всіх клієнтів. Про це повідомляють у прес-службі ДТЕКу.

Протягом 29-30  травня в Дніпропетровській області через грозу та сильний вітер було повністю або частково знеструмлено 15 населених пунктів, 186 трансформаторних підстанцій. Без світла залишилося понад 13 тисяч родин у Дніпрі, Павлограді, смт. Покровському,  Васильківці, селі Зелений Гай та інших.

Для оперативної ліквідації аварій на мережі через наслідки негоди було задіяно понад 20 бригад ДТЕК Дніпровські електромережі. Енергетики доклали максимум зусиль, щоб якнайшвидше повернути світло в кожну домівку.

Аварійні ремонти на лініях та обладнанні проводили одразу по мірі виявлення нових відключень під час негоди. Вже на ранок 30 травня поновили електропостачання для понад 6 тисяч родин. Протягом наступної доби повернули світло ще 7 тисячам клієнтів.

Наразі електропостачання повністю відновлено.

Оператор системи розподілу нагадує правила безпеки:

  • під час сильного вітру потрібно уникати ліній електропередачі
  • не наближатися до оголених проводів та обірваних ліній та ні в якому разі не торкатися їх

Про всі аварійні випадки в електромережах просимо повідомляти зручним для вас способом:

Довідка:

ДТЕК Мережі розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій і Одеській областях. Підприємства обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.

Група ДТЕК (DTEK Group) – диверсифікований енергетичний холдинг, до складу якого входять 6 бізнесів та корпоративний університет Academy DTEK.

Підприємства Групи ДТЕК виробляють електроенергію на сонячних, вітрових та теплових електростанціях, добувають вугілля та природний газ, здійснюють трейдинг енергоресурсами на українському та зарубіжних ринках, розподіляють електроенергію та управляють інфраструктурою електромереж, постачають електроенергію споживачам та пропонують рішення з енергоефективності і розвивають мережу швидких зарядних станцій для електромобілів.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook