ГоловнаCуспільство

Дніпропетровськгаз організував ще одну виставку-ярмарок для жителів Новомосковська

Щороку АТ «Дніпропетровськгаз» проводить для своїх клієнтів виставки-ярмарки газового обладнання по всій області. Працівники газорозподільної компанії відкриті до спілкування віч-на-віч зі споживачами Дніпропетровщини. Вони завжди готові надати індивідуальні консультації та допомогти у підборі якісного газового устаткування.

Мешканці Новомосковська нещодавно мали нагоду поспілкуватися тут і зараз із фахівцями Дніпропетровськгазу. Під час виставки-ярмарку спеціалісти відділу технічного обслуговування АТ «Дніпропетровськгаз» та менеджери 104.ua Клієнтського простору розповіли про актуальні новинки газових приладів, а також поінформували про комплексні послуги зі їх встановлення із подальшим сервісним обслуговуванням.

Кожен відвідувач мав можливість отримати індивідуальну консультацію від фахівців Дніпропетровськгазу, ознайомитися із приладами, обравши саме те, що найкраще задовольняє його потреби. 

Дніпропетровськгаз пропонує заздалегідь підготувати свій дім до опалювального сезону та створити комфорт із сертифікованим газовим обладнанням. 

Запрошуємо споживачів Дніпропетровщини завітати на ярмарок або ж відвідати найближчий 104.ua Клієнтський простір на Дніпропетровщині. Досвідчені фахівці з радістю нададуть якісний сервіс та професійну допомогу. Щоб дізнатися адреси, графік роботи та контакти, перейдіть за посиланням: https://cutt.ly/Y4uBf0b.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook