ГоловнаCуспільство

АТ «Дніпропетровськгаз» перейшло під державне управління Групи Нафтогаз

Задля стабілізації ситуації в енергетичній сфері АТ «Дніпропетровськгаз» з 18 липня, відповідно до рішення Уряду, перейшло під державне управління Групи Нафтогаз.

У споживачів Дніпропетровщини, у зв’язку з останніми подіями, з’явилося доволі багато запитань. Прес-служба газорозподільної компанії відповідає на актуальні запитання клієнтів Дніпропетровськгазу:

1. Чи змінюються особовий рахунок та реквізити для оплати?

Особові рахунки залишаються незмінними. На даний момент для споживачів області діють попередні реквізити для оплати за послуги розподілу газу. У разі зміни банківських реквізитів клієнти будуть попереджені заздалегідь на офіційних ресурсах газорозподільної компанії та у платіжках.

2. Що буде з коштами тих споживачів, які оплачували послуги наперед?

Переплата зберігається за особовим рахунком клієнта. Якщо споживач блакитного палива все-таки хоче повернути кошти, необхідно звернутись до найближчого центру обслуговування за місцем проживання і подати письмову заяву. Із собою треба мати копію паспорту або ID картки, ідентифікаційного коду платника податків та довідку з банку з реквізитами для зарахування коштів.

3. Чи діють сервіси 104.ua для прийому показань?

Для клієнтів Дніпропетровськгазу вже відкрито доступ до сервісів Газопостачальної компанії «Нафтогаз України». Передавати показання лічильника газу відтепер треба за допомогою таких сервісів:

  • Особистий кабінет my.gas.ua — https://my.gas.ua/login
  • Чат-бот «GASUA» у Viber та Telegram
  • У Facebook Messenger — NaftogazGasSupply
  • SMS-повідомленням на номер 4647

Усі інші платформи для передачі показань не працюватимуть!

4. Куди можуть звернутися клієнти, якщо виникли запитання щодо розподілу газу?

Якщо у споживачів є запитання, вони можуть звернутися до Контакт-центру ГК «Нафтогаз України» за такими номерами телефонів:

066-300-2-888 (Vodafone),

098-300-2-888 (Kyivstar),

093-300-2-888 (Lifecell).

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook